Old 9th October 2001, 21:51   #1
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
Probe beta1

Probe is here (but not finished)

http://download.nullsoft.com/winamp/...be-install.exe

we know there are issues, but they will be taken care of, this is just something to play around with till the final version is here.

enjoy!

/Kinwashi & Lucas

kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 21:54   #2
Lucas
Guru Meditation (Alumni)
 
Lucas's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Quebec, Canada
Posts: 191
here's a basic todo list:

- make a thinger
- add transparency for components borders
- winshade needs more love

feel free to make suggestions.

-L
Lucas is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 22:16   #3
RhinoTrip
Major Dude
 
RhinoTrip's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Boston, MA Skins: 9
Posts: 897
Looks good guys, but what happened to the blue color on the main screen? It's all gray now. Playlist / media library alpha channel problems (top left corner not showing transparency). Thinger and EQ not working. "Old Script" error message. Have the scripts been updated for l8r? - RT

RhinoTrip
Working for the man.
RhinoTrip is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 22:26   #4
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
Quote:
Originally posted by RhinoTrip
Looks good guys, but what happened to the blue color on the main screen? It's all gray now. Playlist / media library alpha channel problems (top left corner not showing transparency). Thinger and EQ not working. "Old Script" error message. Have the scripts been updated for l8r? - RT
it's for the wa3 beta release, get the beta here:

http://download.nullsoft.com/winamp/...tall_beta1.exe

kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 22:27   #5
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
oh, and one more thing, check out the "color control" component, set group to "backgrounds" and drag the sliders if the blue color doesn't fit your desktop

kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 23:06   #6
Disabled
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: California
Posts: 78
Thumbs up

looks wonderful guys !
Disabled is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 23:27   #7
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
This is one finnne skin. Sexy.

YtseJam is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2001, 23:59   #8
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
looks totally cool, but ...

i CANNOT for the life of me get the outer parts of the PL / ML / etc to match my desktop. if you don't know what i mean i can post a screenshot of the problem.
molotov is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 00:06   #9
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
Do post...
And, err, kin'... Any ETA for the borders transparency?

YtseJam is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 00:10   #10
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
Re: looks totally cool, but ...

Quote:
Originally posted by molotov
i CANNOT for the life of me get the outer parts of the PL / ML / etc to match my desktop. if you don't know what i mean i can post a screenshot of the problem.
Quote:
Originally posted by Luc L
- add transparency for components borders

kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 00:23   #11
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
hm.

is there any way for the average user to change color groups? i'd like to try adding it to auriga 3...


btw, any chances for an auriga 3 version for the beta? it's seriously the most functional skin out, and it looks amazing. keep up the good work.
molotov is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 00:32   #12
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
Re: hm.

Quote:
Originally posted by molotov
is there any way for the average user to change color groups? i'd like to try adding it to auriga 3...

btw, any chances for an auriga 3 version for the beta? it's seriously the most functional skin out, and it looks amazing. keep up the good work.
yeh, it will be updated, I just don't know when, I'm busy right now and it will have gamma groups.

kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 00:42   #13
phizzure
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Michigan
Posts: 98
Awwww yeeeeaaaahhh

Talk about heaven. WA3 Beta... Working Playlist, and the best skin I've ever seen for any player all finished (released for beta) in one day.
phizzure is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 00:48   #14
phizzure
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Michigan
Posts: 98
P.S.

Something I forgot to mention:
HAHAHAHAHAHAHA This is sweet
phizzure is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 02:10   #15
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
not sure if this is just me or what, but the text in playlist windows, shoutcast lists, etc - in the bottom bit, near sort buttons - is all bolloxed up.

if it's on your list to fix, great. if it's just me, that's not cool, but it's not really important either.
molotov is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 02:14   #16
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
some files must have been mixed up with an older version of probe, I'll take care of that, thanks for letting me know.
kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 03:01   #17
Francis
French Admin
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 329
Re: Probe beta1

Quote:
Originally posted by kinwashi

/Kinwashi & Lucas
And thanks to you guys for such a skin!

Francis.

Bluemars - Music For The Space Traveller
Francis is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 05:12   #18
Patch
Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 77
Amazing work!! Keep it up Kinwashi & Lucas

Definately finish up this one first, but don't forget about Auriga3
Patch is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 08:49   #19
lordkhan
Member
 
lordkhan's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Vancouver, Canada
Posts: 95
Send a message via ICQ to lordkhan Send a message via AIM to lordkhan Send a message via Yahoo to lordkhan
kinwashi, i know you've been having trouble getting the colours in the thinger to match the rest of the probe skin (i'm assuming that's why you've left it out of the skin so far) but it would be neat to see it there and i think the perfect place to access it from would be that ominous space not really being used for anything in the drawer containing the crossfade, repeat, and shuffle functions. i would love to see that space filled with a button for the thinger.. as for now i am truly in awe with your skin.. im really looking forward to it's completion!
lordkhan is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 16:32   #20
nIRV
Senior Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 156
very very very nice skin kinwashi & lucas, thanks for all the time you devoted to this.
nIRV is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 17:27   #21
RhinoTrip
Major Dude
 
RhinoTrip's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Boston, MA Skins: 9
Posts: 897
Aha, colors work in beta 1. No script source files, eh? - RT

RhinoTrip
Working for the man.
RhinoTrip is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2001, 19:11   #22
mark e
Major Dude
 
mark e's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 1,117
Thumbs up just say thanx...

... for the skin. It's super...
mark e is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 02:06   #23
Lucas
Guru Meditation (Alumni)
 
Lucas's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Quebec, Canada
Posts: 191
Quote:
Originally posted by RhinoTrip
Aha, colors work in beta 1. No script source files, eh? - RT
There's a lot of commented code 'cause some features for the winshade were not released with this version, so that's why the source is not included. I'll probably bundle the source with final or later. You still deserve credits for the "original" code, your name is listed in our futur readme

-L
Lucas is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 04:49   #24
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
ok.

first off, i feel like a complete idiot. i JUST NOW found the EQ. it's brilliantly placed, and the animation is great, but it's a LITTLE FREAKIN HARD TO FIND, guys. same goes for the other slide-out component. only other gripe is that the EQ is a little small to be functional as well.
Attached Images
File Type: gif omg.wow.gif (85.4 KB, 842 views)
molotov is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 05:31   #25
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
Now see, if you were around here when the skin just started to be worked on, at around alpha 5 I believe, you'd know about these two sliders thignies. So it's your fault! SHAME ON YOU! HA! err.

YtseJam is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 05:35   #26
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
welll ... the 666 version that i used didn't have them. as a matter of fact... the eq and pl were still those used on auriga v3, so i never assumed that the location had been moved. as i said, it's not immediately intuitive.

by the way, this is the older version:

molotov is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 17:41   #27
Lucas
Guru Meditation (Alumni)
 
Lucas's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Quebec, Canada
Posts: 191
Quote:
Originally posted by molotov
i never assumed that the location had been moved. as i said, it's not immediately intuitive.
In my opinion it is. Added a note to the readme so it should compensate.

[...Edited...]
Okay, removed the readme note, instead i made the drawers open first time you load the skin and remembers the drawers state (i.e. if a drawer is closed when you quit it won't be opened next time you load the skin, etc.)

-L

Last edited by Lucas; 11th October 2001 at 18:46.
Lucas is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 18:32   #28
idvah
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Canada
Posts: 13
Send a message via ICQ to idvah Send a message via AIM to idvah Send a message via Yahoo to idvah
kinwashi, as always your skins are amazing, I'm looking forward to the complete version.
idvah is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 22:25   #29
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
thanks, lucas, that's a good fix. i look forward to future versions.


just an fyi tho, the EQ isn't really practical in such a small size. (at least at 1600x1200) Perhaps allow for an external EQ as well that's a little more visible?
molotov is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 22:40   #30
lordkhan
Member
 
lordkhan's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Vancouver, Canada
Posts: 95
Send a message via ICQ to lordkhan Send a message via AIM to lordkhan Send a message via Yahoo to lordkhan
Quote:
Originally posted by molotov
just an fyi tho, the EQ isn't really practical in such a small size. (at least at 1600x1200) Perhaps allow for an external EQ as well that's a little more visible?
i dunno if 1600x1200 is a very practical resolution at all (although i find myself wishing a had a monitor that supported it).. might i suggest that you simply scale wa3 up a bit? i know that at 1024x768 i get a somewhat distorted image when i scale it to any fractional value (so i never do it) but if you were to scale it to 200% at 1600x1200 you would get a practical sized interface (that that you would see at 800x600) with a clean image. then if it gets in your way there is always the inconspicuous 'winshade' mode..
lordkhan is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 22:41   #31
kinwashi
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sweden
Posts: 392
Send a message via ICQ to kinwashi
I use 1600x1200 myself and has no problem with the EQ, so it'll probably stay the way it is.

kinwashi is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 23:35   #32
Patch
Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 77
Quote:
Originally posted by molotov
just an fyi tho, the EQ isn't really practical in such a small size. (at least at 1600x1200) Perhaps allow for an external EQ as well that's a little more visible?
Try right click -> Scale -> 400% Perhaps you can work on your own skin if this one doesn't suit you.

@ kinwashi - I've loved your design on every skin you've created -- don't let any external opinions influence your vision
Patch is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2001, 23:44   #33
Lucas
Guru Meditation (Alumni)
 
Lucas's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Quebec, Canada
Posts: 191
a 318kb install...

http://lucas.blorp.com/probe-b1r2.exe

second release, it's smaller and has improved drawers stuff.

peace.
-L
Lucas is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2001, 02:28   #34
Ice
Moderator Alumni
Americas Favorite Smut Peddler
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sun Prarie, WI
Posts: 3,303
i think the skin doesn't have the same appeal with the drawers out as when they're in... why not do the windows thing (in XP when you install new software) and make the tab blink the first time its installed, up until winamp is closed, or they open the drawer.

I'd like to meet a mad man who makes it all seem sane
To work out all these troubles and what there is to gain
Ice is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2001, 20:21   #35
Lucas
Guru Meditation (Alumni)
 
Lucas's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Quebec, Canada
Posts: 191
Quote:
Originally posted by Ice
(in XP when you install new software) and make the tab blink the first time its installed
Holy probe, did you say "XP"?

-L
Lucas is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2001, 11:21   #36
NZRob
Junior Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 8
Send a message via ICQ to NZRob
I was just wondering where the cool logo went that was in the slider with the x fade etc, i think that your signature needs to be on this great peice of work!!!

also an idea for the thinger
why dont you have another slider thing come out, like have the tab with the ml and pl buttons swing out as if it was hinged around the volume button. just an idea i wouldnt want to try and control the genius that created this so far!!!!
NZRob is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2001, 13:03   #37
VooDoo`
Major Dude
 
VooDoo`'s Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Germany >> Sax >> Leipzig
Posts: 626
Send a message via ICQ to VooDoo` Send a message via AIM to VooDoo`
great skin, realy
but one bug:
if I start wa3 then is the volume butten always after a wa3 start at 0, but I can hear the sound, that means that only the button is of 0 but the sound is still so where I close wa3

ans a question.
where is your logo, at the srceenshot from molotov is your older version bt with your logo, is this a link to the thinger?

o_0
VooDoo` is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2001, 13:32   #38
Lucas
Guru Meditation (Alumni)
 
Lucas's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Quebec, Canada
Posts: 191
The volume thing has been fixed already, will be in the next release. There's no thinger yet, it's coming later.

-L
Lucas is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2001, 21:47   #39
danbee
Senior Member
 
danbee's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Devon, UK
Posts: 320
Send a message via ICQ to danbee Send a message via AIM to danbee Send a message via Yahoo to danbee
i've been following the development of this skin since alpha 5 and it just gets better and better! (s)kinwashi you truly rock! just one gripe though... didn't the volume control have a slight glow on it at one point that got brighter as you turned the volume up?

one last thing... where can i download auriga v3?

:: danbee :: www.danbee.co.uk ::

"old programmers never die. they just terminate and stay resident."
danbee is offline   Reply With Quote
Old 17th October 2001, 01:02   #40
molotov
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: seattle
Posts: 61
hm. i've got a suggestion for the gamma groups: why not add the text and such to the groups? it looks really odd when you've got, say, a yellow-orange screen background ... the letters turn green.

also, why not make a group for the 'metal' part of the skin, so it's possible to change the look without changing the general color scheme...
molotov is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump