Old 15th January 2012, 19:34   #1
TheUnit13
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Wifi sync "flashing" on PC

I have got a problem with connecting my Samsung Galaxy gio (GT-S5600) to my pc via wifi.
When i pressed discover for the first time it found my phone, but when i pressed connect it returned to the screen with phones and the QR code in it.

After a few seconds it found my phone again without pressing discover, and again after a few seconds it returned to the main screen. It has done that for about 10 min now.

I dont get any kind of a prompt in my phone or anything. Keeping the phone "awake" didn't work, nor rebooting PC and the phone.

I am using Vista x64 and the free version of winamp.
Android version is 2.3.3
TheUnit13 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2012, 17:43   #2
iollie
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Unhappy Same Problem

I am having the same problem. I have got a Samsung Admire.It will detect. Then the screen keeps recycling ever 5 seconds.

Very annoying.

Someone please help.

Thanks Oliver
iollie is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2012, 18:46   #3
Tammonator
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Same here

Same Problem with a Samsung Galaxy Fit (Android 2.3.6) and Win 7 x64.
Tammonator is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2012, 21:14   #4
Khukuri
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Same

Having the same issue here. LG Optimus one, android 2.3.3, vista 32bit. Running the latest version of winamp on both computer and phone.
Khukuri is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2012, 22:00   #5
kothndtor
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
I have exactly the same problem

Winamp 5.623, clean installation on Windows 7 Starter SP1 (32-bit).
Phone is a Samsung Galaxy Next (GT-S5570) running Android 2.3.4 and Winamp 1.2.9 app.
kothndtor is offline   Reply With Quote
Old 25th January 2012, 19:21   #6
kothndtor
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Updating Winamp Android app to version 1.2.10 fixed it.
kothndtor is offline   Reply With Quote
Old 4th February 2012, 19:49   #7
Tammonator
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Not for me
Tammonator is offline   Reply With Quote
Old 28th February 2012, 10:48   #8
karan89
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Same problem on -
Desktop app : v5.623
Android app : v1.2.12
...latest versions as on 28th Feb 2012.
karan89 is offline   Reply With Quote
Old 24th March 2012, 13:43   #9
ebarrette
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Question Same here

Has anyone found a solution?

I am having some difficulty connecting my phone to wireless sync. I am able to get the phone to show up in the discovered area, however, it will not go any further than this. Double clicking or clicking the “attach” button doesn’t send a message to the phone. It says “connecting” and then goes back to the picture of my phone. Also, when in the discovery window, it flashes back about every 5 seconds to the screen that appears with the QR code (as if it doesn’t see any phones) then goes back to the picture of my phone within a second.

I tried turning on media streaming, no dice. I tried reinstalling both the phone app and the desktop software, same problem.

I am wired into a wireless router on the same network as the phone. I tried connecting a Linksys USB wireless NIC but no change.

My info is below.

Any suggestions would be greatly appreciated.
Any additional questions welcomed

PC Information:
Winamp version: 5.623 standard, fresh install, typical settings
OS Name: Microsoft Windows 7 Professional
Version: 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: Z68X-UD3-B3
System Type: x64-based PC
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz, 3701 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical
BIOS Version/Date Award Software International, Inc. F1, 4/15/2011
Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB
Network Adapter Name: Realtek PCIe GBE Family Controller
Adapter Type: Ethernet 802.3

Phone information:
Manufacturer: samsung
Product: SCH-R720
Model: SCH-R720
Device: SCH-R720
OS Version: 2.3.4

Winamp information:
Winamp Version Name: 1.2.12
Winamp Version Code: 437
Winamp Version (free/pro): free
Memory Class in MB: 64
ebarrette is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2012, 16:33   #10
Son Of Kyuss
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
I'm having the exact same issue with my Galaxy Ace. I'm running the latest version of WinAmp Pro for Android and the same on Windows Vista. All the months i've had my new Galaxy, i've not been able to "Attach" my phone via WiFi a single time. Running Android 2.3.3 on Samsung Galaxy Ace with Winamp Pro 1.2.12 on PC i'm running Vista with Winamp Pro 5.622. Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance :-)
Son Of Kyuss is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2012, 21:25   #11
briand
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Unhappy

Same issue with a Samsung Galaxy Plus GT I9001 (firmware 2.3.5), app version 1.2.12 and using Winamp 5.622 on the desktop (Win XP). Judging by all the above posts, this seems to be an issue with Samsung phones.
briand is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2012, 22:53   #12
ebarrette
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
I give up

In the wise words of an air freshener commercial... "Plug it in, plug it in..."
ebarrette is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp for Android

Tags
samsung, vista, wifi, x64

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump