Old 1st February 2004, 01:23   #1
Waldn
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
How do I change blending?

I was wondering if anyone knew a way I can change the blending mode in an effect list after (x) frames . Any info would be greatly appreciated .
Waldn is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2004, 03:27   #2
UIUC85
Senior Member
 
UIUC85's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 272
well you can change the adjustable setting but thats about it. Thats in the effect list.
UIUC85 is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2004, 15:36   #3
hungryskull
Major Dude
 
hungryskull's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Somewhere in Canada
Posts: 776
You could use two effect lists. That switch after x frames.

Darn, I can't think of anything to put here.
hungryskull is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2004, 18:56   #4
Deamon
Major Dude
 
Deamon's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Arnhem, the Netherlands
Posts: 927
That's not really fast, though.

.:HyperNation @ winamp:. .:DeviantArt:.
Thermal is now available for download at DeviantArt.
Deamon is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2004, 18:59   #5
UnConeD
Whacked Moderator
 
UnConeD's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 2,104
It's not any slower if you enable only one of them at a time.

UnConeD is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump