Old 11th March 2010, 22:55   #1
healthyman
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
playlist at loadup

i just upgraded to v5.572 and have the following problem:

For the last 10 years of using winamp, whenever I closed winamp, the next time i opened winamp the playlist that was there before I closed it would reload.

Now, every time i close and reopen winamp, i have to reload my playlist.

anyone know how to fix this ?
healthyman is offline   Reply With Quote
Old 21st March 2010, 19:56   #2
healthyman
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
This is really pissing me off ... every time I open winamp I have to remake my playlist .
And i don't want to keep saving my playlists, I just want what was there before I closed it.

Someone must know how to fix this ?
healthyman is offline   Reply With Quote
Old 21st March 2010, 22:20   #3
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Do you notice other Winamp settings not settings correctly? If so that is an issue associated with WindowsWasher or another temp file "cleaner" app. If not that maybe this or this will be of some help or insight.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump