Old 23rd March 2011, 23:48   #1
Sniper Tyler
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
I see my device but can't access it.

I'm running Windows 7 with Winamp 5.61 in a Admin Account
I attached a plugin text file as well

I'm trying to access my device (Ipod Nano 2nd generation) and while I can access the play lists below it, when I click on my device or right click and choose "open" the Ipod highlights but nothing happens.
I don't know if this is coincidence, but I incidentally removed all columns right beforehand in a attempt to organize the device. Then I noticed I couldn't access my device. But files from the playlists would still play. Can't copy anything to the device now either because of this.

http://img684.imageshack.us/i/44889245.png/
The picture shows the device is open but it's pretending it's still on the "Halloween" playlist still or something.
Attached Files
File Type: txt my_plugin_list.txt (22.0 KB, 318 views)
Sniper Tyler is offline   Reply With Quote
Old 29th March 2011, 21:34   #2
Sniper Tyler
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
All right, I finally solved it.
I closed winamp and went into the drive of the ipod then into the hidden ipod control folder. In there I found the configuration file (ml_pmp.ini) and deleted it (after backing it up in a separate location) I opened winamp which recreated the ml_pmp file and I can access my Ipod again!
Guess it just needed a reset.
Sniper Tyler is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
devices, ipod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump