Old 10th September 2010, 01:49   #1
Samwyz
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Winamp 5 on Win7 SAM Encoders not showing up

I'm trying to set up a new PC for streaming audio for my internet radio station. It works fine on my WinXP system. but after I installed the DSP SAM Encoders, nothing shows up. IT seems like the plugin isn't recognized, yet the install went fine without an error.

Has anyone else encountered this? Any suggestions on what to check out for problems?

Thanx,

Sam
Samwyz is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2010, 06:09   #2
CJ_Man
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Perth Australia
Posts: 168
If this plugin is trying to install in Program Files\Winamp\Plugins then that's likely the problem. Changing things under Program Files is intentionally made difficult in Win7.

If the installer is an .exe try right-clicking on it and selecting "Run as Administrator".
CJ_Man is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2010, 06:31   #3
brightmix
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Fast delivery better then other sites that I have seen plan to use again and again
brightmix is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Tags
sam encoders, windows 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump