Old 25th December 2010, 17:22   #1
fredick
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6
WA slowing down entire system

ok, now i'm starting to get really pi**ed off...for the first time in 10 years i'm THIS close to installing another media player... but good experience with winamp stops me for the moment

i'm using Win7, winamp v5.6 and so far haven't tried to reinstall any drivers but there haven't been any trouble with them for past 2 months so i guess the problem is elsewhere...

so, are there any tips on what could be making winamp slow down a dual-core high-end notebook to unbeareble level? all running aplications keep "not responding" every few seconds and music keeps lagging regularly... dunno what details to include so ask for anything that could actually help..

please help...?
fredick is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2010, 20:03   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,874
Hi

Please zip up and attach your List of Plugins and HijackThis logs.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2010, 21:33   #3
fredick
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6
sorry for not reading stickies

Intel Core 2 Duo 2200MHz
chipset: Intel® PM45+ICH9M
graphic card: nVidia GeForce GTS 160M 1024MB
RAM: 4096MB DDR3 1066MHz
OS: windows 7 ultimate

...hope this'll work
Attached Files
File Type: zip logs.zip (12.0 KB, 257 views)
fredick is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
windows 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump