Old 2nd May 2017, 10:34   #1
ohdear94
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 3
My station is not showing up on the website.

Greetings!

So I've just setup my first radio station and I got it all working.

Now the issue I get is that I can't find my radio station on shoutcast.com. How do I fix this? I've been googling around alot but haven't found any solution.


I use Winamp Shoutcast source DSP thingy. I have set up the Server adress, port and streamID to what shoutcast told me. Also logged in. I set the URL in "Directory" to "https://www.shoutcast.com" And selected a genre.
ohdear94 is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2017, 03:20   #2
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,260
no mention of an authhash ... did you set that up?

Is it just me or are shoutcast users getting dumber?
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2017, 03:38   #3
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,767
Quote:
Originally Posted by jaromanda View Post
no mention of an authhash ... did you set that up?
It's SHOUTcast Streaming Service station.... and they can take anything from 15 mins to 48 hours to appear in the directory.
Alas, the thing's got a mind of its own......

The station in question is actually now listed :-)
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump