Old 22nd May 2003, 19:58   #1
stokie992002
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: uk
Posts: 28
Send a message via ICQ to stokie992002 Send a message via Yahoo to stokie992002
firewall

can any one help please .....how do i config port 8000 for shoutcast on my built in firewall on xp proffessional
stokie992002 is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 20:18   #2
jagwac
Senior Member
 
jagwac's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Minnesota
Posts: 480
Re: firewall

Quote:
Originally posted by stokie992002
can any one help please .....how do i config port 8000 for shoutcast on my built in firewall on xp proffessional
heh...dont use Microsofts firewall.

Read this

and

this
jagwac is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 20:20   #3
stokie992002
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: uk
Posts: 28
Send a message via ICQ to stokie992002 Send a message via Yahoo to stokie992002
firewall

Hmmmmm!! so what do u recomend?
stokie992002 is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 20:24   #4
jagwac
Senior Member
 
jagwac's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Minnesota
Posts: 480
I use Sygate. Pretty reliable and easy to use. It wont let anything in or out unless you say it's ok.
jagwac is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 20:26   #5
stokie992002
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: uk
Posts: 28
Send a message via ICQ to stokie992002 Send a message via Yahoo to stokie992002
firewall

is it downloadable from anywhere
stokie992002 is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 20:29   #6
jagwac
Senior Member
 
jagwac's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Minnesota
Posts: 480
http://www.sygate.com/
jagwac is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 20:40   #7
stokie992002
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: uk
Posts: 28
Send a message via ICQ to stokie992002 Send a message via Yahoo to stokie992002
firewall

ok cheers
stokie992002 is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 21:01   #8
matt2kjones
Major Dude
 
Join Date: May 2002
Location: UK
Posts: 929
Send a message via ICQ to matt2kjones Send a message via AIM to matt2kjones
Uhhhhhhhhhh

microsoft ISA firewall, which is the one with the vuribility, is not the firewall thats included with windows xp

ISA is a firewall for servers.

just thought i would mention that


TDD House & Trance Radio:
[ 64k Stream | Visit Site ]
matt2kjones is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 21:36   #9
jagwac
Senior Member
 
jagwac's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Minnesota
Posts: 480
I noticed those were the wrong stories I posted.

Here is the one that I was thinking about...

http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q306203
jagwac is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2003, 22:04   #10
stokie992002
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: uk
Posts: 28
Send a message via ICQ to stokie992002 Send a message via Yahoo to stokie992002
firewalls

thanx
stokie992002 is offline   Reply With Quote
Old 23rd May 2003, 03:37   #11
invis
Senior Member
 
invis's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: California, USA
Posts: 105
Send a message via ICQ to invis Send a message via AIM to invis Send a message via Yahoo to invis
You know, I would suggest just a whole nother machine to handle your firewalling or even a standalone little firewall/NAT box.. like one of thsoe cheap little linksys ones.. their "Cable/DSL ROUTER" thingies. Those arn't bad from what I've seen. And usually more flexable than those personal firewall softwares.
invis is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump