Old 8th December 2003, 23:58   #1
JaJaMcNasty
Junior Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 7
Oh NO what does this mean?

Hey, I've been having problems with Winamp3 for some time now. Here is the message I've been getting. Any ideas?

AppName: studio.exe AppVer: 1.0.0.488 ModName: fullsoft.dll
ModVer: 2.2.0.2254 Offset: 0000d330
JaJaMcNasty is offline  
Old 9th December 2003, 00:21   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Do you have Netscape? fullsoft.dll is part of the Netscape package. Try this Google search with fullsoft.dll as a keyword.

I suggest that you try Winamp 5. It may clear up that odd issue you are having with fullsoft.dll.

Due to the upcoming public release of Winamp 5 (hopefully within the next several days), development of Winamp3 has been put on a indefinite hold (basically WA3 is dead), it will be removed from download and support for WA3 will end.

Winamp 5 is a upgrade to Winamp (AKA Winamp 2), with support for Winamp3 skins plus some cool new features. Winamp 5 rocks! If you are itching to give WA5 a test drive, check out the Winamp 5 Release Candidate thread. As I said before Winamp 5 is an upgrade to "Winamp 2" (WA3 and WA2 are two different media players), so don't install over the Winamp3 directory/folder. If you want to, you can have both Winamp3 and Winamp 5 on the same computer. Consider Winamp 5 RC8 to be like a beta, in other words betas do not receive tech. support.

Winamp 5 RC8 discussion here
Winamp 5 RC bugs reports here

To avoid confusion, Winamp and Winamp3 are two different media players.
Winamp = Winamp 0.x ~ Winamp 1.x ~ Winamp 2.x ~ Winamp 5.x
Winamp3 = Winamp3
Winamp is based on the Win32 core
Winamp3 is built from the Wasabi platform

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline  
Old 9th December 2003, 09:12   #3
JaJaMcNasty
Junior Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 7
Does this mean that all the plugins I have for Winamp3 won't work with Winamp 5?
JaJaMcNasty is offline  
Old 9th December 2003, 16:52   #4
JaJaMcNasty
Junior Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 7
Sorry to be such a bother, what is this Talkback package? Where do I download it? I did a few searches and came up with nothing. I have also tried re-installing Winamp3 with no luck.
JaJaMcNasty is offline  
Old 11th December 2003, 02:25   #5
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
@JaJaMcNasty

Have you been able to resolve the problem yet?
JonnyMac is offline  
Old 11th December 2003, 02:32   #6
JaJaMcNasty
Junior Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 7
Yeah, I just put on Winamp 5 and love it. Thanks! I'm looking forward to the official release.
JaJaMcNasty is offline  
Old 11th December 2003, 02:56   #7
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Good!

Sorry about the mistaken reference to Netscape. I had completely forgot that Winamp3 1.0a also had TalkBack.
JonnyMac is offline  
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp3 > Winamp3 Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump