Old 14th December 2003, 23:16   #1
::Gomez::
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
Problem with Winamp 5 || Help!

everytime that i open my winamp with a different Skin than the default, this error appears

http://usuarios.lycos.es/wavepage/Images/Winamp.PNG
::Gomez:: is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2003, 00:52   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
/moving from Winamp3 Tech to Winamp tech


umm . . . let's take a wild guess here

titlebar.bmp does not exist

Did you download Winamp 5.0 rc666 LITE version?
The Lite version does not support freeform/modern skins (WAL files)
Uninstall, delete the Winamp dir, install the Full version, then try the skins.


If the problem persists, please post all relevant system specs,
including Windows OS.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 16th December 2003, 03:16   #3
::Gomez::
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
Thanks! i am going to try what you said and i will let you know.
::Gomez:: is offline   Reply With Quote
Old 16th December 2003, 04:06   #4
::Gomez::
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
I have unistalled it, installed version 5.0 Final Full (4.01MB) but that error persists.
::Gomez:: is offline   Reply With Quote
Old 16th December 2003, 09:16   #5
james
Forum PFY
(Major Dude)
 
james's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: WR3 or NG7 Posts: 6.2+3i
Posts: 1,698
What skin are you trying to use? Perhaps it (the skin) is broken.

-j

He uses statistics like a drunk uses lamp-posts: for support, not illumination.
james is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump