Old 3rd April 2022, 21:12   #1
TooPackShaker
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 3
Installed preset but not sure how to get it working

Hi all, I downloaded this AVS Preset and installed it into LocalDisk/ProgramFiles(x86/)/Winamp but I don't see it in the visualization collection options. It's a .exe file too so how does it fit into winamp?

Also, I want to know what they have on this website
code:
http://visbot.net/
that is automatically opened after installation. Are these more visualizers people have made? How do I add those to Winamp?

A lot of questions I know
TooPackShaker is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2022, 21:24   #2
NJK
FRISIAN (MOD)
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in a house
Posts: 16,179
AVS has it's own subfolder, you can find it in plugins.
If you just installed it in the general winamp folder it won't work.

Try to drag and drop to the AVS subsfolder or install it there.

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2022, 21:56   #3
TooPackShaker
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 3
Sooo, I did put it into the AVS folder, but it's still not showing up (image of folder+winamp)
TooPackShaker is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2022, 22:01   #4
TooPackShaker
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 3
*installed* it into the folder
TooPackShaker is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Tags
avs, preset, presets, visualizer. plug-in

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump