Old 26th January 2002, 16:13   #1
Cat-and-Co
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 1
Auto Shuffle visualizations between songs

Is there a way to have visualizations randomly change with each new song?
Cat-and-Co is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2002, 17:25   #2
Montana
Major Dude
 
Montana's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Södertälje, Sweden
Posts: 1,058
Send a message via ICQ to Montana Send a message via AIM to Montana Send a message via Yahoo to Montana
no

batman
Montana is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2002, 10:16   #3
Clang
Junior Member
 
Clang's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 33
Maybe a plugin, but I don't know one...
Clang is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2002, 12:30   #4
Pvs3
Senior Member
 
Pvs3's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: My Pc
Posts: 116
Send a message via ICQ to Pvs3 Send a message via Yahoo to Pvs3
Maby

Ok, maby i did not understand what you ment but if you double-click the visulization window a window will apear, ok we all know that.
And under the Settings menu click Presets/Hotkeys, then other options will apear. At the bottom of the window there is now acheck-box "Randomly switch presets", below you can type the number of second the preset changes, and above there is a button that selects the directory from witch to select the presets, it's setted to "All" by default.
Pvs3 is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2002, 14:26   #5
Montana
Major Dude
 
Montana's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Södertälje, Sweden
Posts: 1,058
Send a message via ICQ to Montana Send a message via AIM to Montana Send a message via Yahoo to Montana
Re: Maby

Quote:
Originally posted by Pvs3
Ok, maby i did not understand what you ment but if you double-click the visulization window a window will apear, ok we all know that.
And under the Settings menu click Presets/Hotkeys, then other options will apear. At the bottom of the window there is now acheck-box "Randomly switch presets", below you can type the number of second the preset changes, and above there is a button that selects the directory from witch to select the presets, it's setted to "All" by default.
the problem is the random thing switches the presets every x seconds, and he wanted it to switch at the songs end and that doesn't work

batman
Montana is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2002, 15:02   #6
Pvs3
Senior Member
 
Pvs3's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: My Pc
Posts: 116
Send a message via ICQ to Pvs3 Send a message via Yahoo to Pvs3
Wright

So i was wright when i said that i'm not sure i understood what he ment, gota be more carefull.
Pvs3 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump