Old 25th March 2020, 16:58   #41
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 247
I know that. I just wanted to say that these problems are not known in Linux. So it would have to be looked at by support. :/
LStratmann is online now   Reply With Quote
Old 25th March 2020, 20:03   #42
jbmusic
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 28
error on SSL

Thanks for your reply...
I hope that the suppor team can take a look to this issue.
it would be a great help
jbmusic is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2020, 06:10   #43
DannyGHE
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 12
For me it's clear that the problem is linked to the Windows version of Shoutcast.

I have migrated to config file ( I've just changed the paths ) and the certificates to a linux installation and HTTPS is working fine.

Please note that it is the same with IceCast : Https is only available in the Linux release.
The major difference between IceCast and Shoutcast is the fact that it's clear and official for IceCast . So you don't loose your time for trying ;-)

I have opened a ticket to shoutcast support two week ago regarding this issue : NO ANSWER ! ( I am a "Premium" User ;-) )
DannyGHE is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2020, 07:50   #44
jbmusic
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 28
update

Thats clear... Windows is not working.
I will also drop a ticket..
thanks
jbmusic is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2020, 22:10   #45
djanthonystyles
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 19
Good to know, was planning on adding HTTPS to the streams since it's no longer playing on my HTTPS website players. Thanks for the info.
djanthonystyles is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump