Old 13th January 2003, 02:41   #41
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
Quote:
Originally posted by gavsim
Hmmm....I wonder what this secret project is?!?!?
it better be ub3r 1337 to make me wait lnger for Aeschere!
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 13th January 2003, 08:10   #42
gavsim
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 42
Im sure it is!
gavsim is offline   Reply With Quote
Old 13th January 2003, 23:52   #43
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
good deal!
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2003, 00:28   #44
iPlayTheSpoons
Major Dude
 
iPlayTheSpoons's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SJSU
Posts: 1,030
Send a message via AIM to iPlayTheSpoons
iPlayTheSpoons is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 07:40   #45
frisbeemonkey
Major Dude
 
frisbeemonkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 851
Hey, pretty near done with that script. I've a few questions, they seemed better suited for here rather than MAKI Cheats. I downloaded the beta of your skin from this thread to test what I have so far. Are you planning on making the drawer come out further(there is still space on the left side for it)? If not, then the animation and map images will have to be changed, right now only about 3/4 of the bar fits. You could do either one after the script is done since it won't affect the script any, I was just wondering. Also, what's the deal with that volume bar at the top of the drawer? When I click it it pops up a Guru Meditation and then acts all funky. Did you put that there just for a test, or is that staying. If the latter, want me to take a look and see why it keeps going nutso?
~FrisbeeMonkey
frisbeemonkey is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 07:50   #46
iPlayTheSpoons
Major Dude
 
iPlayTheSpoons's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SJSU
Posts: 1,030
Send a message via AIM to iPlayTheSpoons
that was just a test to see how the animation looked (i just had the volume.maki attatched to it, and its guru-ing from a songticker that isnt there). i still have alot of fiddling to do with the drawer size (and a few other things for that matter)...i think thats everything. thank you so much for this.
iPlayTheSpoons is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 19:43   #47
frisbeemonkey
Major Dude
 
frisbeemonkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 851
Success! Snag the attached .m, then make the following changes:
Flip your map image Horizontally.
Flip your animation image Vertically.
Add the EQ Bands into your "equalizer" group like:
code:
<AnimatedLayer
id="EQBar0"
x="140" y="24"
w="86" h="5"
image="horiz.slider.anim"
move="0"
autoplay="0"
autoreplay="0"
/>

Changing the x and y values, and of course the ID so you have 0-9.
Then include the script in the bottom of the group and there you go.
All that flipping broke the Volume, but you said that was there just to mess around with. Maybe you could turn that into a Balance control.
And, wow, I am so glad I worked on this for you. While piecing this together, I figured out why my VT skin dies for lots of people, but not me. It had to do with the EQ, which I never use. The bands are internally numbered 0-9, and I was using 1-10 instead. For some reason, if you have the last band at anything other than 0, my skin would crash. Must be karma or something, I do something for you, something good happens for me, hehe.
Anyways, hopefully from this you can get your Preamp and Balance(if you choose to do that) working. If not, I'll be watching the skyline of Gotham City for the FrisbeeMonkey signal
Asche zu Asche, und Staub zu Staub!
~FrisbeeMonkey
Attached Files
File Type: m eqregion.m (5.9 KB, 236 views)
frisbeemonkey is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 19:46   #48
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
that's all for aeschere, right?
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 21:19   #49
iPlayTheSpoons
Major Dude
 
iPlayTheSpoons's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SJSU
Posts: 1,030
Send a message via AIM to iPlayTheSpoons
score!...in light of recent events, i should have a new beta up in the next day or two...ive already ironed out most of the bugs, and have 4 window shades that i need to choose from...thanks a ton frisbee.
iPlayTheSpoons is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 21:50   #50
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
Quote:
Originally posted by iPlayTheSpoons
score!...in light of recent events, i should have a new beta up in the next day or two...ive already ironed out most of the bugs, and have 4 window shades that i need to choose from...thanks a ton frisbee.
score!
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2003, 22:35   #51
iPlayTheSpoons
Major Dude
 
iPlayTheSpoons's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SJSU
Posts: 1,030
Send a message via AIM to iPlayTheSpoons


here are the two shades im gunna go with...te other two just werent cutting it. i just started the stick last night so it wont make the next beta...and that eq script works like a charm!

[edit]anyway i could persuade you to include a pre-amp slider too?...if not i could probably write that part[/edit]
iPlayTheSpoons is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2003, 00:56   #52
frisbeemonkey
Major Dude
 
frisbeemonkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 851
You're most welcome. I actually ended up using this script in my VT skin. No more random crashes In that script, also called eqregion.m, I did the Preamp as well. You'd have to change it a bit, since your Preamp isn't like your other EQ Bands(mine uses the same graphics and goes the same direction) but you can at least use it for a place to start.
~FrisbeeMonkey
frisbeemonkey is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2004, 19:31   #53
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
where is that beta we were promised? it's been a bit over a few days.
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2004, 20:00   #54
iPlayTheSpoons
Major Dude
 
iPlayTheSpoons's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SJSU
Posts: 1,030
Send a message via AIM to iPlayTheSpoons
ummmm, you mustve just missed it
iPlayTheSpoons is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2004, 22:06   #55
Krynis
Major Dude
 
Krynis's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada B.C. Posts: 666
Posts: 771
Send a message via ICQ to Krynis Send a message via AIM to Krynis Send a message via Yahoo to Krynis
heh lookin good dude.
Krynis is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2004, 04:11   #56
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
echo....echo.....echo.....
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump