Old 21st June 2006, 11:11   #1
plague2005
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Page Not Found Error

Hi!

I installed the new version of Winamp v5.23 and I am using the skin Windows Media Tower v1.11. I have had the skin for the previous version of Winamp and I didn't have this problem. In 5.23, as you can see in the image I have uploaded, there is a green X box. The text says "Page Not Found". I can't for the life of me figure out the reason why. Can anyone tell me why and how to get rid of it? It is not pretty for the eyes.
Attached Images
File Type: jpg winamp problem.jpg (62.2 KB, 161 views)
plague2005 is offline   Reply With Quote
Old 21st June 2006, 11:17   #2
drewbar
Sawg 2.0
Major Dude
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 5,916
http://forums.winamp.com/showthread....156839#regress

Count with us!
Jan 1st, 12AM (PST, GMT -8) 2010 - 282,246
drewbar is offline   Reply With Quote
Old 21st June 2006, 12:23   #3
plague2005
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Thanks

Thanks Drewbar. It was a big help. Hope Media Tower will release a new upgraded version.
plague2005 is offline   Reply With Quote
Old 21st June 2006, 12:40   #4
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
Let them know that they should upgrade the skin. Just mail them about the issue and provide a link with helpful information (here: http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=248174 )

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump