Old 5th November 2022, 17:34   #1
KennethDotsey
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Devices

Installed Winamp This new 5.9 version and the player does not recognize my devices anymore My device shows in windows explorer but winamp does not allow me to view or see my device anymore Yhis new version does not allow devices but the music is under audio tab sad part is now I cannot add music to the device anymore Trying to go back to the older version of winamp which was flawless and compatable Windows 10 Dell Desktop Ipod Classic Trying to give all the information so someone might see what I am doing wrong
KennethDotsey is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2022, 18:33   #2
musicf8
Major Dude
 
musicf8's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 843
I would move back to 5.666 if it worked before. That being said, winamp always was hit or miss when I used it with my ipod. Winamp's integrated device management is essentially barebones and couldnt sync smartviews. ml_ipod, a 3rd party add on, was amazing but stopped working after 5.63.

I find it easier to just manage my music in winamp (tags, ratings, etc). and if I need to sync then I use MusicBee (portable) as it seems to sync better and have more abilities (i.e. live updating playlists)

Current Setup: Windows 10 Pro, Sound Blaster Z, Logitech Z-5500, Winamp v5.666.3516

Get wacup
musicf8 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump