Old 8th May 2005, 05:49   #1
GamerX
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
ver5.09 freezes...

I'm getting this weird glitch, i just installed winamp 5.09 (free version) and when i try to run it the interface is frozen and the window doesn't appear in the taskbar basically, CPU usage is at 0% at this point.
I'm using WindowsXP SP2 and I already tried uninstalling-rebooting-reinstalling-rebooting it doesn't seem to help.

Any ideas??
GamerX is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2005, 06:04   #2
GamerX
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
Hmm if noone can fix this problem, does anyone know of other decent media players?


EDIT: I jsut reinstalled 5.08e and it works fine :\
GamerX is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2005, 06:08   #3
jmatthews112
Major Dude
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,661
Send a message via AIM to jmatthews112 Send a message via Yahoo to jmatthews112
Try this: http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=215217

Hope this helps, and for future reference, BE PATIENT, we're not in this because we have to be, but because we want to... jmat
jmatthews112 is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2005, 05:07   #4
GamerX
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
Ok well the player seems to be working 1/2 assed now. It takes about 3-5 minutes to load every time and the interface is pretty jerky...
I have DX 9.0c, 2.8GHz P4, 512MB ram, so the problem should be with the hardware.

Just out of curiosity what was added that might be causing this lag nothign seems to have been improved.

Just read this: http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=215671

something seems to be weird with the new media library... i renamed gen_ml.dll and ya everythign is fine now.
GamerX is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2005, 11:00   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
Please stick with 5.08d/e until 5.091 is released.

Further info here:
http://forums.winamp.com/showthread....did=156839#509
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump