Old 17th April 2020, 20:14   #1
punkermd
Junior Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 1
Unable To listen to the stream URL

Hi folks, hoping to get some help. I messaged ShoutCast over a week ago and haven't heard a word. The issue I am having is that:
I can see my station on ShoutCast's website and on Open Radio Directory with the correct song and artist information, but there is no audio. My server home page says I'm public. Any ideas?

Port Forwarding is set up on my router/gateway.
I'm currently using Winamp v5.63 and DSP v2.3.5 [Build 222] (older I know but it has always just worked)
I'm using ShoutCastGUI 0.64
I've updated my Authhash a couple of times.


I typically only turn up my station once a year (around the holidays) but I'm feeling the itch to do something creative while we're all stuck at home! I've attached some screenshots. Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Shout3.jpg
Views:	69
Size:	29.5 KB
ID:	54551   Click image for larger version

Name:	Shout2.jpg
Views:	78
Size:	54.2 KB
ID:	54552   Click image for larger version

Name:	Shout4.jpg
Views:	72
Size:	27.5 KB
ID:	54553  
punkermd is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump