Old 29th January 2018, 10:59   #1
shaffyx
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Help with aWARemote

I'm hoping some people here use aWARemote, as I didn't know where else to go.

So I installed aWARemote for the purpose of listening to music while playing games, without having to alt-tab every time. However, it seems that whenever I pick and choose a song through aWARemote, it won't play the next song after the song ends, or when I click the next track button. Every time I pick a song through aWARemote, it says "1 song added to playlist", so I'm assuming it's adding the song to its own playlist, instead of playing it from the library/playlist.

What I'd like to do is be able to pick and choose songs through aWARemote and have it progress to the next track like it normally does in Winamp.

Any help is much appreciated!
shaffyx is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2018, 10:07   #2
citizencoolville
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 13
If you are sitting within keyboard range, then why not just use the keybindings?
You are not using the remote for it intended purpose if you are just sitting right next to your computer changing the songs.

The remote is for people who are not always sitting next to their media center.
citizencoolville is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2018, 17:21   #3
shaffyx
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by citizencoolville View Post
If you are sitting within keyboard range, then why not just use the keybindings?
You are not using the remote for it intended purpose if you are just sitting right next to your computer changing the songs.

The remote is for people who are not always sitting next to their media center.
The keybindings don't seem to work when I'm in-game. Anyways, why is it not playing the next track in the list when I play a song? Also, the next & previous track buttons don't seem to do anything.
shaffyx is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2018, 17:31   #4
musicf8
Major Dude
 
musicf8's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Orange, CA
Posts: 605
I'm not home so I cannot be sure but I think you have to hold down on the song to add it. tbh I think you're better off just putting together a playlist beforehand and then go from there in the app

(┛◉Д◉)┛彡ʎɯouoıpɐɹ

Current status of Winamp 5.8: 9/14/2017

Winamp v5.6.6.3516 bumping through Windows 10 Pro w/ Logitech Z-5500
musicf8 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump