Old 12th April 2010, 19:07   #1
KeivnEHV
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
A Few small Winamp bugs (in Dutch lang pack)

Hi there,

I encountered a few problems with Winamp since the new release and I don't think anyone else already posted this or maybe it just my computer.

Anyways, the first 'problem' i got is that i can't resize the left column in the bento skin. The column with "Now playing, Local Media... etc." I hope you guys know what im talking about. It's not a big deal but if it can be fixed i would be greatful.

Something else i think is rather annoying is everytime i want to edit my ID3 Tags in Winamp i always press TAB and edit the whole ID3-Tag but somehow since the last few releases of Winamp i just can't TAB to 'Genre'. I know you guys probably think I'm a whiner but it's just something i use a lot.

Third problem is that sometimes my Winamp suddenly starts to flicker on my screen and the only way to get rid of the flickering screen is too shut off Winamp. Once again this isn't a huge problem but it's annoying when you're having a party or something.

Hope you guys could help me i would be very thankful.
KeivnEHV is offline   Reply With Quote
Old 12th April 2010, 21:14   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
for #1 & #2 are you using a language pack (possibly the italian one...) ? am asking that as the default en-us resources don't have such an issue though we know there was an issue with the italian language pack for #1

not sure on #3 though we'd really need a complete plug-ins listing as i wouldn't be surprised if it's an issue with an additional plug-in (possibly a visualisation plug-in).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 12th April 2010, 23:55   #3
KeivnEHV
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Well I guess i do use the dutch language pack already that already comes with Winamp but i never had any trouble with it until the last few releases. I don't even use any custom plug in really only the ones that come with the winamp download.
KeivnEHV is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2010, 00:56   #4
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,874
Confirmed 1 & 2 are Dutch lang pack bugs.
Thanks.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2010, 01:38   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,874
And now fixed :-)

http://xlat.meggamusic.co.uk/winamp/...namp-nl-nl.wlz

(save to %ProgramFiles%\Winamp\Lang folder)
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2010, 08:12   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
was a good guess at it being a language pack though i'd thought the dutch one was ok.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2010, 17:11   #7
KeivnEHV
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Wow, Thanks for the quick reply and fix! I'll try it out thanks again.
KeivnEHV is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump