Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 1st February 2014, 11:38   #1
findwin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Radio stations in the ML list does not work. Why? How to normalize?

Radio stations in the ML list does not work. Why? How to normalize? You can click on stations but they dont working. How to normalize program work?
findwin is offline   Reply With Quote
Old 30th September 2015, 08:19   #3
chapiz
Junior Member
 
chapiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 25
I think this can help you

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=382233
chapiz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump