Old 25th October 2014, 04:11   #1
Tohno_Neil
Senior Member
 
Tohno_Neil's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 123
Problem?Winamp VST Host

I down "Winamp VST Host" :
http://www.savioursofsoul.de/Christian/programs/winamp/

the v1.1.6 [Installer, 719 kB],

This plug-in has a big problem,the VST gui Can't Working.
Tohno_Neil is offline   Reply With Quote
Old 25th October 2014, 11:27   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
have you tried contacting the plug-in author? though the page seems to imply they've given up development of it now.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 25th October 2014, 16:21   #3
Tohno_Neil
Senior Member
 
Tohno_Neil's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 123
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
have you tried contacting the plug-in author? though the page seems to imply they've given up development of it now.
I can not contact the author...
Uh,why not create an official Winamp ’VST Host plugin‘,like JRiver Media Center?
Tohno_Neil is offline   Reply With Quote
Old 25th October 2014, 16:24   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
there is a link in the top left of the page you linked to with an email address.

as for why x, y and z aren't natively provided in Winamp. because we have finite resources and the whole point of plug-ins was so that things that are more niche,etc can be added without needing to wait years (if at all for it to happen) for it to be considered as something that can be natively provided.

and adding everything under the sun then gets called as bloat by those who don't want the features others want - so whatever the case we're stuck in-between a rock and a hard place (especially as there is a general reluctance to install plug-ins now and so unless it's natively provided we're in the wrong despite some of these things needing a lot of work to implement properly and we just don't have that and never have over the years that Winamp has existed).


[edit]
provide more information on what the issue is and with what VST and i'll try to reach out to the plug-in author to try to get a solution.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2014, 03:39   #5
Tohno_Neil
Senior Member
 
Tohno_Neil's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 123
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
provide more information on what the issue is and with what VST and i'll try to reach out to the plug-in author to try to get a solution.
With the Winamp VST Host (the v1.1.6.) it can't host some VST plugin very well in Winamp,Uh,like BBE Sound,Nomad Factory,2C-Aether.etc.

Thanks.
Tohno_Neil is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2015, 08:35   #6
Tohno_Neil
Senior Member
 
Tohno_Neil's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 123
I found the Winamp VST Host (the v1.1.3) Still can work well,
that give me excellent experience.

But...
Tohno_Neil is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Tags
plug-in, vst, winamp vst host

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump