Old 26th April 2001, 22:19   #1
If_Nicknames_Could_Kill
Junior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 2
Send a message via ICQ to If_Nicknames_Could_Kill
Every time i try to edit or delete any of my unpublished skins it goes to the "Http 500 Internal server error" page.
Why? This has been going on for the last three or so days.
If_Nicknames_Could_Kill is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2001, 05:00   #2
Dawnlyn
Junior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 12
Same thing happening to me!

I am having the same problem.. it's been days since it happened for you..wonder if they are going to fix this?
Dawnlyn is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2001, 17:16   #3
If_Nicknames_Could_Kill
Junior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 2
Send a message via ICQ to If_Nicknames_Could_Kill
Some kind of answer to the problem.

I've found that if i publish a new skin, i can then edit the other unpublished ones for a while until the whole thing starts breaking again.
If_Nicknames_Could_Kill is offline   Reply With Quote
Old 1st May 2001, 04:56   #4
Dawnlyn
Junior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 12
Thanks! I will try it!

Wish me luck, going to try it now!
Dawnlyn is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump