Old 6th December 2004, 07:00   #1
networkn
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Bad_pool_header BSOD with Winamp

Hi There!

Some months ago I installed beta SP2 and from that moment onward I had the above bsod with nero, any version, as soon as it loaded, bang. Windows Error reporting eventually pointed me to an Intel download location and it was fixed. I recently updated both my intel raid and intel chipset drivers, and since then winamp gives the above bsod. I have reinstalled 3 point versions of winamp 5, uninstalled cleanly using the guide, tried reverting back to the date previous to the driver install, looked for updated drivers, and no luck. I need my winamp, but I can't fix this problem.

I have a:

2.8HT Intel chip
p4p800 deluxe m/b
raid 0 striped WD raptor drives
1gb of ddr400 memory
5900 nvidia chipset leadtek vga
bluetooth ms kb and mse
audigy 2 zs sound card.

PLEASE HELP ME!! I am desperate.

I tried system restore but it won't restore. Reimaging would have to be my last resort, in fact I wouldn't do it to get winamp back, since I have 300GB of data now.
networkn is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2004, 07:01   #2
networkn
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Whoops more info

Sorry I forgot to mention I had since installed full sp2 and patches and that in every other respect my pc was faultlessly behaving
networkn is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2004, 07:40   #3
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
STOP 0x00000019: BAD_POOL_HEADER
This can only be caused by faulty/incompatible hardware or (more than likely) faulty drivers.
http://msdn.microsoft.com/library/en...kmsgs/1140.asp

There's been quite a few new reports (on various tech forums on the net) of this BSoD occurring since the installation of XP sp2. However, it seems that it may not be new drivers to blame, but XP sp2 has exposed a fault in old exisiting drivers.

I would suspect the SB Audigy here.
Have you tried the latest Creative (*gulp*) drivers? Or even the KX Project drivers instead?

What exactly are you doing at the time for the problem to occur?
ie. which winamp windows are open? which skin are you using? what filetypes are you playing? etc etc..

What programs/processes are running concurrently?

Have you tried a clean install of 5.07 (with NO 3rd-party plugins) and applied the various DirectSound Output tweaks?
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2004, 09:00   #4
networkn
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
I would suspect the SB Audigy here.
Have you tried the latest Creative (*gulp*) drivers? Or even the KX Project drivers instead?


[reply]
Yeah I can update the sound card drivers. I wish for gaming thier was a really good alternative to creative. Creative support and drivers are crap.


What exactly are you doing at the time for the problem to occur?
ie. which winamp windows are open? which skin are you using? what filetypes are you playing? etc etc..

[reply]
When I run winamp, it starts drawing the main and playlist editor by the looks, and then BSOD. I don't even have to queue a song.


What programs/processes are running concurrently?

[reply]
I have a ton of stuff, but I tried clean booting and still problems.

Have you tried a clean install of 5.07 (with NO 3rd-party plugins) and applied the various DirectSound Output tweaks? [/B][/QUOTE]



[reply]
I don't have any plugins installed and yes I have tried 5.0.7 downloaded today.
networkn is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2004, 09:17   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
Hmm, it's starting to sound more like a graphics driver issue
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
http://www.nvidia.com/object/driver_...ion_hints.html


You could also post a HijackThis log so we can see a list of concurrently running processes and startup entries.


Please also confirm:
Does the problem occur with both the Winamp Modern and Winamp classic skins?

Note: The default skin is Winamp Modern, but you can change this to classic by editing the "skin=" line in winamp.ini (in the Winamp dir) accordingly:

leave entry blank to load winamp with the classic base skin
skin=

To reset back to Winamp Modern
skin=Winamp Modern
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2004, 09:54   #6
networkn
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Ok so I have the 66.93 Drivers already, Recently done.
Since changing the skin to classic winamp won't run but doesn't BSOD any more. I get application error, dde server windows winamp.exe instruction at "0x7c9111de" referenced memory at 0x79616c70 memory can't be read.

I have attached my hijack this log:

Logfile of HijackThis v1.98.2
Scan saved at 11:49:08 p.m., on 6/12/2004
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Symantec AntiVirus\DefWatch.exe
C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe
C:\Program Files\Intel\Intel Application Accelerator\iaantmon.exe
C:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Symantec AntiVirus\Rtvscan.exe
C:\Program Files\NetDrive\wdService.exe
C:\WINDOWS\System32\MsPMSPSv.exe
C:\WINDOWS\kdx\KHost.exe
C:\Program Files\Microsoft IntelliType Pro\type32.exe
C:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\point32.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\PROGRA~1\SYMANT~1\VPTray.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Intel\Intel Application Accelerator\iaanotif.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\NetDrive\netdrive.exe
C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\jusched.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktop.exe
F:\Valve\Steam\Steam.exe
C:\Program Files\UltraMon\UltraMon.exe
C:\Program Files\Apache Group\Apache2\bin\ApacheMonitor.exe
C:\Program Files\UltraMon\UltraMonTaskbar.exe
C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktopIndex.exe
C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktopCrawl.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Downloads\HijackThis19802.exe

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Google Desktop Search Capture - {7c1ce531-09e9-4fc5-9803-1c2956615786} - C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktopIE.dll
O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [kdx] C:\WINDOWS\kdx\KHost.exe
O4 - HKLM\..\Run: [type32] "C:\Program Files\Microsoft IntelliType Pro\type32.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IntelliPoint] "C:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\point32.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [BluetoothAuthenticationAgent] rundll32.exe bthprops.cpl,,BluetoothAuthenticationAgent
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [vptray] C:\PROGRA~1\SYMANT~1\VPTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RoxioEngineUtility] "C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\System\EngUtil.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SBDrvDet] C:\Program Files\Creative\SB Drive Det\SBDrvDet.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [CTSysVol] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\Surround Mixer\CTSysVol.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [CTDVDDET] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [IAAnotif] C:\Program Files\Intel\Intel Application Accelerator\iaanotif.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [WebDriveTray] C:\Program Files\NetDrive\netdrive.exe /trayicon
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [VVSN] C:\Program Files\VVSN\VVSN.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Google Desktop Search] "C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktop.exe" /startup
O4 - HKCU\..\Run: [Steam] F:\Valve\Steam\\Steam.exe -silent
O4 - Startup: Monitor Apache Servers.lnk = C:\Program Files\Apache Group\Apache2\bin\ApacheMonitor.exe
O4 - Global Startup: UltraMon.lnk = C:\Program Files\UltraMon\UltraMon.exe
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: Download All by FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O8 - Extra context menu item: Download using FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate into English - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\WINDOWS\System32\msjava.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\WINDOWS\System32\msjava.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
O16 - DPF: {0A5FD7C5-A45C-49FC-ADB5-9952547D5715} (Creative Software AutoUpdate) - http://www.creative.com/su/ocx/15009/CTSUEng.cab
O16 - DPF: {39B0684F-D7BF-4743-B050-FDC3F48F7E3B} (FilePlanet Download Control Class) - http://www.fileplanet.com/fpdlmgr/ca...C_1_0_0_44.cab
O16 - DPF: {3E68E405-C6DE-49FF-83AE-41EE9F4C36CE} -
O16 - DPF: {4E330863-6A11-11D0-BFD8-006097237877} (InstallFromTheWeb ActiveX Control) - http://tw.msi.com*****autobios/client/iftwclix.cab
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) -
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} -
O16 - DPF: {88D969C0-F192-11D4-A65F-0040963251E5} (XML DOM Document 4.0) -
O16 - DPF: {8EDAD21C-3584-4E66-A8AB-EB0E5584767D} - http://toolbar.google.com/data/GoogleActivate.cab
O16 - DPF: {90C9629E-CD32-11D3-BBFB-00105A1F0D68} (InstallShield International Setup Player) - http://www.installengine.com/engine/isetup.cab
O16 - DPF: {CE28D5D2-60CF-4C7D-9FE8-0F47A3308078} (ActiveDataInfo Class) - http://www.symantec.com/techsupp/act...a/SymAData.cab
O16 - DPF: {E06E2E99-0AA1-11D4-ABA6-0060082AA75C} (GpcContainer Class) - https://veritassupport.webex.com/cli...rt/ieatgpc.cab
O16 - DPF: {E77C0D62-882A-456F-AD8F-7C6C9569B8C7} (ActiveDataObj Class) - http://www.symantec.com/techsupp/act...ActiveData.cab
O16 - DPF: {F54C1137-5E34-4B95-95A5-BA56D4D8D743} (Secure Delivery) - http://www.gamespot.com/KDX22/download/kdx.cab
O16 - DPF: {F6ACF75C-C32C-447B-9BEF-46B766368D29} (Creative Software AutoUpdate Support Package) - http://www.creative.com/su/ocx/15009/CTPID.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{65E548D4-3385-443D-A174-45E452D1AAC8}: NameServer = 202.27.184.3,203.96.91.1
networkn is offline   Reply With Quote
Old 6th December 2004, 11:52   #7
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
Hmm, that's a very 'busy' log. Are all those startup items really necessary?
http://www.pacs-portal.co.uk/startup_index.htm
http://www.sysinfo.org/startuplist.php

Does the problem still occur if you disable MultiMon?

Is nView running?

What is "Intel Application Accelerator" (ie. what does it do exactly)?

__________________________________________________________________


HJT Entries that need fixing

WhenU Advertising spyware/adware:
O4 - HKLM\..\Run: [VVSN] C:\Program Files\VVSN\VVSN.exe

Note, Symantec class this as a virus.
Make sure your AntiVirus and SpybotSD definitions are fully up-to-date, and run a full scan. You should also install & run Adaware


FlashGet is known to be WELL dodgy. I suggest you uninstall it :/
http://www.pestpatrol.com/pestinfo/f/flashget.asp
http://www.trendmicro.com/vinfo/viru...ADW_FLASHGET.A
http://www.spynet.com/spyware/spyware-FlashGet.aspx

Flashget entries:
O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O8 - Extra context menu item: Download All by FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O8 - Extra context menu item: Download using FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe (file missing)



I also recommend that you use HJT to remove the following iffy ActiveX Controls (C:\Windows\Downloaded Program Files):

O16 - DPF: {39B0684F-D7BF-4743-B050-FDC3F48F7E3B} (FilePlanet Download Control Class)
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class)
O16 - DPF: {88D969C0-F192-11D4-A65F-0040963251E5} (XML DOM Document 4.0)
O16 - DPF: {E06E2E99-0AA1-11D4-ABA6-0060082AA75C} (GpcContainer Class)


Some of these DPF entries are incomplete.
Is that the full HJT log, or did you leave parts of it out?
If it is full, then the Office Update and Trend Micro Housecall ActiveX Controls are both broken, and need fixing then reinstalling (if you intend to ever use them again)

O16 - DPF: {3E68E405-C6DE-49FF-83AE-41EE9F4C36CE} -
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} -

__________________________________________________________________


Re: "O10 - Unknown files in Winsock LSP" entries...
More than likely, HJT needs updating to recognize Google Desktop Search as legit.
However, you should run LSPFix just to be sure.

__________________________________________________________________


The following are non-essential useless resource hogs that can all be started manually if and when required:
O4 - HKLM\..\Run: [kdx] C:\WINDOWS\kdx\KHost.exe
(Kontiki Secure Delivery Client)
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
(can be disabled in QT Prefs)
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE (Creative Registration/Updater)
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe


__________________________________________________________________


Winamp related
Try another clean install, but this time uncheck support for "Sonic Burning/Ripping Support" (under Audio File Support section). It's possible that there's a conflict going on with Roxio and Nero and Sonic drivers !?


All that remains, once you've got your system cleaned up, is to check again for updated mobo/chipset drivers:
http://www.asus.com*****support/down...eluxe&Type=All


Good luck, and let us know how it goes...
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2004, 04:41   #8
networkn
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Nice Call Sir!

I Did the following and one of them helped.

Uninstalled Winamp, deleted the winamp folder. (previously attempted)

Removed using msconfig, all the startup programs.

Reinstalled winamp disabling sonic burn, and wow! it works!

I can even work in modern skin mode.
networkn is offline   Reply With Quote
Old 11th February 2005, 10:02   #9
dhost
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
I'm having the same problem, suddenly. I tried uninstalling/deleting winamp folder/reinstalling, same thing.

I have tried older versions (from 0.x to 3.x) and those work. Things I've recently done:

- install rad video tools
- updated IDE, SATA and USB drivers
- removed 1 x 512 DDR400 ram stick (second one)

Everything else works fine, winamp always worked fine before. Also, I don't have much running at system start-up, just VNC and a bluetooth driver.

My system:

- Epox board with Via KT600 chipset
- AMD XP 2400+
- Windows XP PRO english with SP2 and latest updates
- XFX Geforce 6600GT
- 512 RAM DDR400
- Terratec DMX Xfire 1024 soundcard
- 2 x SATA seagate disks + 1 maxtor IDE
- LG DVD writer

The only thing I can think of that might be causing this is the latest drivers I installed, but everything else works fine, even 0-3 versions of winamp. Any clue ?
dhost is offline   Reply With Quote
Old 11th February 2005, 11:41   #10
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
Well, the solution for networkn (the thread starter here) was to do a clean install of Winamp without Sonic Burning/Ripping Support (uncheck it in the installer options).

networkn also provided a HJT log, which is always useful to help us diagnose issues.

However, have you maybe installed the new Via Enhanced IDE Controller driver?
http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=207303
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 11th February 2005, 13:09   #11
dhost
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Quote:
However, have you maybe installed the new Via Enhanced IDE Controller driver?
Yeah I did. I will follow that thread. Thank you.
dhost is offline   Reply With Quote
Old 11th February 2005, 13:40   #12
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
I've still got a sneaky feeling that it's a conflict with the new VIA Enhanced IDE Driver and the Sonic CD Burning/Ripping Engine, but I could be wrong...
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 21st April 2005, 18:29   #13
w|Guardian
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
That was exactly my problem! After disabling the Sonic Burning/Ripping Support, Winamp works fine.

My configuration: See the attached file!



And ... yes i have the enhanced VIA-IDE driver installed.

Thanks for the support! I hope this problem will be solved?
Attached Files
File Type: txt hardware.txt (35.5 KB, 863 views)
w|Guardian is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump