Old 25th April 2006, 21:31   #1
batesy2006
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
online services

for the past week now i have had an error message appear when i tyr to use any online service

this has only happened since i upgraded my winamp

im not gonna post an angry message like the error message says but can you plaese give me some info on this matter

cheers guys ^_^
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (75.2 KB, 1253 views)
batesy2006 is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2006, 22:14   #2
Cyclops
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
Here is the same.

Versions before the actual Version are Working correct.

At the Moment I have the feeling, that the Operating System an the Version of the InternetExplorer is the Problem.

Mine is:

Windows 2000 with Internetexplorer 5

Can that it be ?

with best Regards

Cyce

P.s.: What Operating System and Version of the Internetexplorer do you have ?
Cyclops is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2006, 22:59   #3
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
@ Cyclops

Try updating to Internet Explorer 6. In another thread SuprDave updated from IE5 to IE6 and was a very happy Winamper, however cyberoidx refused to update and remained a sad Winamper.

I would not suggest installing IE 7, as it is apparently still in beta and there are compatibility issues with Online Services causing script errors.

@ batesy2006
Are you using IE5? If so try updating to IE6.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 06:20   #4
RvLeshrac
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 13
People seem to be misapplying the word "beta" to Microsoft's "beta" products.

For MS, a product reaches the public (as IE7 for XPSP2 has currently done) when it has entered the final stages of beta. This implies a feature-freeze (sorry, RSS support will still suck, ActiveX behavior is not going to change, and the tabs are going to stay exactly as they are).

This problem will not be "fixed." On the contrary, IE7 is "working as intended."

If you'd like, I'll be happy to file as many bug reports as I can on the subject, and MS reps will be happy to close them all, filed as... "as intended."
RvLeshrac is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 11:14   #5
batesy2006
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
I'm using IE7. I've had no problems with it before, only recently. My friend's Winamp works fine with IE7 aswell.
batesy2006 is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 11:54   #6
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
If you have not done so already, try adding the following sites to Internet Explorer's trusted zones (Microsoft Internet Explorer > Tools > Internet Options... > Security tab > Trusted Sites icon > Sites... button)
*.winamp.com
*.shoutcast.com
*.aolcdn.com

Also, if using a firewall, make it gives Winamp proper/full access.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 13:17   #7
Lurch the Elder
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
I just uninstalled IE7 and went back to the last version of IE, Now online service are all good to go. I also put winamp as trusted.
Lurch the Elder is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 13:19   #8
batesy2006
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
ok done that still no joy

when the latest winamp was made was IE7 taken into account and/or tested with IE7
batesy2006 is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 13:28   #9
batesy2006
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
well ive downgraded to IE6

everythin is workin now but .... i hope that the next winamp will be fully compatible with IE7

thx for the help guys keep up the good work
batesy2006 is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 21:36   #10
Cyclops
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
I will test that.
Cyclops is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 22:19   #11
stoddard
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
I posted many times about winamp 5.21 not working on the shoutcast net and I've been rude about that and full conscious about that matter.
I'm here to say that after some ( few) days all is ok. I don't know why,I didn't change any of my settings, but that's the truth: it works in the same way as before. I think that the crew worked about the problem that a lot of user were refering and I want to tell my thanks to the crew now. Wellcome back winamp !
stoddard is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2006, 23:05   #12
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
Sticky: SHOUTcast Radio/TV: No Stations Available | Genre Load Failed | Upgrade Needed

You mean that?
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 29th April 2006, 13:09   #13
Cyclops
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
Hi all.

After the InternetExplorer - Update to Version 6 Winamp is now full functionally.

I think it will be fine that you should update the Minimum System Requirements with the Info that the InternetExplorer 6 has to be installed to run the WinAmp - Version 5.21

with best regards

Cyce
Cyclops is offline   Reply With Quote
Old 29th April 2006, 20:58   #14
M0g13r
Banned
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
wtf ?! updating to crapy ie6 for da online service ???
he guys make it working with ie5x

Last edited by M0g13r; 29th April 2006 at 22:16.
M0g13r is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2006, 03:00   #15
wwwjas
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 15
How do I get Winamp online services to work if I am not admin and can not install new IE?
wwwjas is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2006, 03:06   #16
docquesting
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 12
Perhaps the admin made a few settings to block such services.
docquesting is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2006, 23:41   #17
Zardi
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
A last "angry message"...

Hi,
I used Wiamp for years... and I love it...
Now I give up.
It worked till some days bevore IE7.
Now it's true... "post an angry message"
No online service is possible. Even if I deinstall IE7 and reinstall Winamp...
What a pitty.
Seems you don't find a solution.
Good by Winamp. Had a nice time!
Zardi.
Zardi is offline   Reply With Quote
Old 2nd February 2007, 04:27   #18
TheSnarfster
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Good day all.

I've been all over the FAQ's, etc. I thought WinAmp was the greatest and I had all my clients load it. Unfortunately now I cannot use it due to this problem. If anyone has any hints, I would appreciate it. (Added *.shout*, etc, Firewall off, downgrade to <IE7 and a few others.) I've also tried 'Eggs' suggestions with no joy.

I'd love to get the best stations on the net back, if anyone has any more suggestions.

Thnx
TheSnarfster is offline   Reply With Quote
Old 2nd February 2007, 07:09   #19
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,222
@TheSnarfster:
Please don't crosspost.
http://forums.winamp.com/showthread....01#post2118301

Good Winamp plugins by Joonas, DrO and shaneh.
If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 3rd February 2007, 08:51   #20
Ahoxan
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
The messages here have been helpful, but I still could not access "online services" until I got rid of the pluggin "Jump_to_File_Extra_v0_97_10_(Build_86).exe".

I had tried all the suggestions about configuring my IE7, but still could not get "online services". Uninstalling plugins that had previously given me grief was something I wanted to try before re-installing WinAmp 5.32 or going back to IE6.
Ahoxan is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump