Old 28th June 2006, 09:54   #1
lowr
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Jump to File not working

Hy,

when I open the Jump to file window,then I cant search any song. When I type a keyword in the searchbox it gives me a bunch of songs wich none of containes my keyword.

I am using a HP compaq nx6125 notebook. One of my friend had the same problem with his notebook. The Winamp version number is 5.24 and my os is Windows XP Home Edition SP2
lowr is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 16:37   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
can you confirm the version of the jump to file extra plugin that you have installed and also what is the size of the playlist that you have to search through

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 19:30   #3
lowr
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
The Jump to File Extra version is 0.97.3 (build 20). The size of the playlist is about 1300 songs.

EDIT: updated JTFE to version v0.97.5 (Build 28, but still the same problem-no search results, it jumps automaticaly to the first item in the list. And it is not dependeing on the size of the playlist, i tried a very small playlist (18 song) and i had stil the same problem.

Last edited by lowr; 28th June 2006 at 19:48.
lowr is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 21:41   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
well something has got to be interfering with the feature since i can't reproduce that at all on all of my test setups (win95 through to win xp).

you don't by chance have some sort of finger print reader or something like that on your notebook since there was a similar issue a month or so back where the search failed due to this program blocking it somehow, can't find the thread at the moment though but was for some security access or other.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 21:47   #5
Bubba Smith
Major Dude
 
Bubba Smith's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bubbaville, USA
Posts: 599
Quote:
Originally posted by DrO
there was a similar issue a month or so back where the search failed due to this program blocking it somehow, can't find the thread at the moment
Here's the thread, DrO.
Here's the post by VeeJay identifying the fingerprint reader as the problem.
Bubba Smith is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 21:51   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
thanks for that bubba!

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 22:04   #7
Bubba Smith
Major Dude
 
Bubba Smith's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bubbaville, USA
Posts: 599
You're welcome.
Bubba Smith is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 22:37   #8
lowr
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Thank You The fingerprint sensor really was blocking the search. I was alweys loged on using it, so i did not notice the difference.
lowr is offline   Reply With Quote
Old 29th June 2006, 08:29   #9
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
phew. really would like to know what's causing it though since i wasn't aware of me doing anyting weird with the handling of the dialog's edit control. oh well, at least you know what the issue is.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump