Old 29th August 2007, 04:49   #1
victorv
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4
Problem With Connection To Server

Hi!

I have a internet radio with shoutcast server installed into a remote server, the server has Linux operating systems, the shoutcast server works fine I am the DJ from my house, I have a broadband with 200kbps for upload, but some times I have problems with my internet provider in my home, then the shoutcast server continues transmitting audio in a loop and when my connection comes back I cannot connect to the server to continue transmitting because the previous connection is not close and I have to kill manually in admin.cgi page.

I need if my internet connection fail the server stop broadcast and when my connection comes back the dj can connect automatically.

I think that problem is from configuration of server.
victorv is offline   Reply With Quote
Old 29th August 2007, 06:10   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Sounds like a connectivity issue that needs to be addressed by your ISP.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 29th August 2007, 14:36   #3
victorv
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4
Exist any option in the shoutcast server to if the DJ fails the server disconnect and not continue broadcasting the last buffer????
victorv is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2007, 14:56   #4
victorv
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4
Any Answer????? Please help meeeeee!!!
victorv is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2007, 15:51   #5
Nick@ss
Moderator
 
Nick@ss's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Streamsolutions Headquarters
Posts: 11,953
This could be the "Auto Dump Source Time" So it's probably set on 0 so the stream stays alive so you will need to kick the source with the "admin" server password.

also please wait for a reply as this place is run by volenteers and you may wait some time for someone to come and help.
Nick@ss is offline   Reply With Quote
Old 21st November 2007, 00:23   #6
victorv
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4
This seem be a bug, I not found a solution to this problem
victorv is offline   Reply With Quote
Old 27th November 2007, 02:12   #7
RickyMaveety
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
I am having the exact same problem. Any help would be greatly appreciated.
RickyMaveety is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump