Old 20th October 2007, 15:51   #1
Pachuco Cadaver
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: England.
Posts: 2
Media Library Question (vers 5.3)

ok, originally my library looked like this.



but after a reinstall it looks like this.



does anyone know how to enable the browsing section from the first screenshot? i cannot work out how to make my current version look like the old version.

any help will be appreciated.

cheers.
Pachuco Cadaver is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2007, 17:36   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,871
Slightly/slowly move the mouse in from the left-side of the ML until it turns into a two-sided arrow cursor <-->

Then drag the vertical separator to the right, to reveal the media library tree pane.

Then right-click on the currently selected view in the tree (eg. Audio),
select 'Edit View'
and change the 'Filters' to "Two" (Artist + Album), instead of "Simple"

If it's already set that way, then this means that you also need to drag the horizontal separator down from the top, to reveal the currently hidden top two filter panes...

By the way, note that v5.3 is no longer supported,
and if you require further support, then you should install the latest v5.5
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2007, 18:03   #3
Pachuco Cadaver
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: England.
Posts: 2
thank you so much!
Pachuco Cadaver is offline   Reply With Quote
Old 4th August 2009, 15:59   #4
pikeynet
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Hello,

The problem I'm experiencing is very similar to the original poster (although in a different version) however the suggestion is not working for me.

Earlier in the media library window I had three panes in an upper window and a single, wider pane underneath. The three upper panes displayed tracks / artist / album and the lower pane contained the tracks from making a selection in one of the top panes.

I was experimenting with the display options (buttons) for these panes (located at the top left of these three panes), but somehow made just one pane with all tracks appear and the buttons disappear.

A (very) new WinAmp user would appreciate some pointers to revert this to the original (I presume 'default') view I had earlier.

Many thanks


O/S : XP Home
WinAmp : 5.56
pikeynet is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump