Old 31st August 2000, 20:17   #1
Ivy
Junior Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1
Hi,

I downloaded some game plugins and have installed them. I just don't know how they are suppose to work. Everytime I start one it just brings me the minibrowser, but I never see anything that deals with the game.
Please explain to me how it works. Thanks.

Sincerely,
Ivy
Ivy is offline   Reply With Quote
Old 3rd September 2000, 04:07   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,821
WildTangent Tech support:
AV@wildtangent.com
winampgame@wildtangent.com www.wildtangent.com/support/

However, there's been a fair few posts on the forums already regarding this, including some from a WT rep.
My advice is that you use this site's search facility and search "All Forums" for "WildTangent". There's over 20 threads to choose from.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 3rd September 2000, 05:19   #3
SportyGrrl
Junior Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 5

Ivy,
In case you don't find the other post or email us, here is the answer to your question.

Thanks,
Libby
WildTangent program manager

How to start the game if it isn't coming up in the Mini-Browser when you select it from the menu?

In a few cases we have found that the games aren't automatically loading into the minibrowser when selected. We are still tracking down a configuration that this problem replicates reliably. Until we replicate the problem and can supply a fix, below is the work around that will get games to load.

You will need to supply the path to the game from the mini-browser.

* From the mini-browser menu select "Open Internet Location" (Ctrl+O)
* From the "Open Location" dialog enter the path to the game.
* If your path to the WinAmp directory is different from the default path, you will need to modify the default directory paths supplied below to reflect how your system is set up.

Default paths to WinAmp games:

C:/Program Files/WINAMP/games/Arcade/BlasterBall/game.html
C:/Program Files/WINAMP/games/Arcade/SpaceRocks/game.html
C:/Program Files/WINAMP/games/Racing/Speedway/game.html
C:/Program Files/WINAMP/games/Arcade/GemMaster/game.html
C:/Program Files/WINAMP/games/Arcade/PigPen/game.html
SportyGrrl is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2001, 19:09   #4
pyle_jeff
Junior Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 4
Send a message via ICQ to pyle_jeff
One thing that I have found is that you may need to be connected to the internet if you use a dial-up connection. Some reason, winamp's minibrowser wants to connect to the net before you can play. If you don't want to connect just to play a quick game, go into winamp's Preferences/Options/Setup and tell it that you use a LAN Internet Connection. I can't see anything that would be bad about telling winamp that you have a LAN when you don't. This worked for me, (of course I now have a Cable Modem).
pyle_jeff is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump