Announcement

Collapse
No announcement yet.

let's talk about your gf

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • let's talk about your gf

    lol, pekabo.. aku nak feedback dari korang sumer. ye.... aku memang memula nak offtopic nih tapi tengok forum ni cam dah darurat je. jadi aku pon on balek topic nih.

    ha3.. kay, anda suka chick yg camner? caring.. careless?! ha3.. jom kita smbang mengenai chick yg anda minati. meh le kit a ceriakan topik nih!
    Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
    -- JaVS :: h i p o t e s i s

  • #2
    jay2..aku rasa ko trasa nak bkak topic nih sbb ko perasan kat ketas keje yg tcher bg ko td ttb ada tlis nama dak-A kan?? ha3! Ish..apa merul merepek nih! dia ckp kat azean dlu aku usha akma pastu dia jeles skit..pejadah ntah! wei gila apa,mana pnah da!!!

    Comment


    • #3
      ketas? nama dak-A.. 0o0o0 LOL. tu keje dak azean r, tadi kat skola baru aku perasan. conclusionnya ialah aku x sentuh pon ketas tu kat umah. byk sgt keje tusyen r, jadi aku sedar hal ni kat skola! damn r dak azean nih
      Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
      -- JaVS :: h i p o t e s i s

      Comment


      • #4
        Originally posted by d_DaY_aT
        jay2..aku rasa ko trasa nak bkak topic nih sbb ko perasan kat ketas keje yg tcher bg ko td ttb ada tlis nama dak-A kan?? ha3! Ish..apa merul merepek nih! dia ckp kat azean dlu aku usha akma pastu dia jeles skit..pejadah ntah! wei gila apa,mana pnah da!!!
        apa yg dia jeles?! cuba ko terangkan ayat yg dibold tuh
        Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
        -- JaVS :: h i p o t e s i s

        Comment


        • #5
          emm..ntah merul jeles aku usha akma..pejadah ar!! aku dlu jumpa dia n jln sama2 ngan akma sbb aku nak tau tntg top-1..aku dlu da mntak tlg akma ckp ngan top-1 yg aku ska kat dia..pastu akma bgtaula yg dak top-1 mrh2 aku msa yg aku jln ngan akma tuh...eshol!! dak merul ckp aku usha akma lak..pejadah ntah! aku nak tau progress dak top-1 la!! damnit!!

          td time rehat kat skul aku cek sms aku,azean mrh2 n tgking aku coz dia ckp ku tipu..dia ckp aku tipu xpnah usha akma coz dia dpt tau aku bg ketas yg "Your special"(igt lg x jay yg dlu stiap sorg dpt 3 plekat tuh n kna bg kat kgkwn or sesapa yg kta hargai) aku bg akma sbb dia tlg aku yg tntg dak top-1 tuh!! bukan bmksud aku ska akma!!!!!!! babi!!


          ko tau..aku sbnynya dah xthn ngan suma mslh n tension yg aku dpt sma ada dri msia or sni..aku xtaula bla lg ble aku sabar...

          Comment


          • #6
            dia ckp aku tipu xpnah usha akma coz dia dpt tau aku bg ketas yg "Your special"(igt lg x jay yg dlu stiap sorg dpt 3 plekat tuh n kna bg kat kgkwn or sesapa yg kta hargai) aku bg akma sbb dia tlg aku yg tntg dak top-1 tuh!! bukan bmksud aku ska akma!!!!!!!
            jay tlg bgtau azean yg tntg ni eh..thanks!

            Comment


            • #7
              yeah, i'm bak to da lab!

              yoooo... wazzup!!!!
              Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
              -- JaVS :: h i p o t e s i s

              Comment


              • #8
                wazzup dawg!!

                Comment


                • #9
                  ha3, kader dia cam cemas kan?! dia cam semacam sket.. jeles r ble ade org cam rapat dgn dak-A nih.. nsib bek dia x tau apa2 tentang aku ngan dak-A. kalu x aku pon jadi cam ko jgak r kot.. ha3, memang sakai dan fucking! Spoiler: ha3, saje je test spoiler!.
                  Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
                  -- JaVS :: h i p o t e s i s

                  Comment


                  • #10
                    dia tau ar jay! dia ckp "jay pon ngorat akma tp akma tolak"..pstu dia ckp yg dia akn cba sdaya upya ntuk dptkan akma..ha3! ei aku nak jer balik n dgan ko,syuk n afiq gelak sma2 kat kader! haahahaha!!! lawak!

                    Comment


                    • #11
                      le, camner dia ble tau ek? so fucked up!

                      ko tau sape yg bgtau dia x.. ni yg membuatkan aku bgang gak nih lol .. biarkan r idup dia. asalkan aku universal kat cni ~
                      Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
                      -- JaVS :: h i p o t e s i s

                      Comment


                      • #12
                        ha3! universal!! ntahla sapa bgtasu dia pun aku xtau..tapi suma bnda dia cta kat azean n ngadu tntg aku usha akma tuh!! aku x la!!

                        Comment


                        • #13
                          SIAL TOL
                          Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
                          -- JaVS :: h i p o t e s i s

                          Comment


                          • #14
                            hmm..aku nak jumpa korng suma..mmg bosan gila hari keseorangan je kat dunia arab nih..ari2 aku cuma dok dlm blik je..mkn kuarla..aku mmg xda mud lgsg nak blaja kat sni..sumanya bosan!

                            Comment


                            • #15
                              abis 2 ko da abis pmr ke kat sane?
                              Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
                              -- JaVS :: h i p o t e s i s

                              Comment

                              Working...
                              X